Home   |   Over Neoliet   |   Openingstijden   |   Tarieven   |   Vestigingen   |   Zoeken   |   Contact

Welkom bij Neoliet

Klimmen is een leuke en uitdagende sport. Een keertje proberen? Een avontuurlijk kinderfeestje of uitstapje? Sporten met school? Gewoon lekker klimmen, boulderen of serieus trainen? Bij Neoliet is iedereen welkom om op een persoonlijke manier de klimsport te beoefenen. 

Naast professionele klim- en boulderfaciliteiten, bieden we ook een omgeving waar mensen elkaar in een relaxte setting kunnen ontmoeten, waar klimmers met andere klimmers in contact komen, waar vriendschappen zich kunnen ontwikkelen en waar je gestimuleerd wordt je klimvaardigheden te vergroten.

Neoliet is opgericht door achtvoudig Nederlands kampioen Erik Jacobs. Neoliet is voor en door klimmers.

Kies je vestiging:
Nederlands Engels

Cima Immink en WOW (Woman On Walls) organiseren in het laatste weekend van januari een klimdag speciaal voor vrouwen. Op deze dag worden er verschillende workshops georganiseerd door (oud) nederlands kampioenen. Er vindt een power-yoga & pilates work-out plaats en er is ruimte om lekker te klimmen, te eten en ervaringen uit te wisselen. Een lezing of film die zich meer richt op het alpiene-werk vormt de dagafsluiting,  samen met een loterij onder alle inschrijvingen met materiaal van The North Face.
 
Op deze dag in Klimcentrum Neoliet Tilburg (onderdeel van het topsportcentrum in Tilburg), wordt ook aandacht besteed  aan de jonge generatie klimsters. Speciaal voor deze meiden wordt ook een leuke training gegeven door een Nederlands rolmodel in de klimsport, Nikki van Bergen. De dag wordt mede mogelijk gemaakt door Neoliet, Cima Immink, NKBV, The North Face, Best Pilates, Into Balance en WOW.
 
> meer informatie (let op dit document heeft 2 pagina's)
> schrijf je in
Volwassenen
Kids & Jeugd
Onderwijs
Groepen & Bedrijven
Algemene Voorwaarden   |   Disclaimer   |   Sitemap
Cursus
Kinderfeestje
Speleo
Kennismaken...
Wereld Natuur Fonds
Eindhoven Heerlen Mulheim Essen Bochum